Samarbetspartners

Vi är stolta över våra samarbetspartners

Vill du också synas här, hör av dig till oss

ompa.se 

Orden Parental Alienation (PA), används i Sverige parallellt med ordet föräldraalienation men Parental Alienation fungerar bäst om man vill ha koll på området i internationell och vetenskaplig bemärkelse.

Ett huvudsyfte med denna webbsajt är att informera om vad PA är – en tidigare förbisedd grym form av psykisk barnmisshandel. Dokumentation om alienation av barn från föräldrar hittas redan under 1800-talet. Den som först specifikt pekade på vad problemet handlar om kan nog sägas vara psykoanalytikern Wilhelm Reich år 1949. 

Klicka här för att komma till ompa.se

Samarbetspartners - Återföreningen

Återföreningen

Tvillingbröderna Thorsten och Rickard Flinck skildes åt under våldsamma former för 20 år sedan och har inte talats vid sedan dess. Under året 2021 har de mötts i podden ”Återföreningen” i ett försök att gå till botten med den konflikt de haft sedan de föddes. Återföreningen är en podcast om brödraskap, missbruk och omöjlig kärlek med tvillingbröderna Thorsten och Richard Flinck, av Sigge Eklund. \En produktion av Perfect Day Media för PodMe.

Nu har bröderna Flinck deklarerat sitt stöd för Saknade Barns arbete genom att boosta oss på sin Instagram

Klicka här för att komma till deras Instagram.

Samarbetspartners - Advokater

ADVOKATER

Vi har utvecklat ett samarbete med flertalet advokater som hjälper oss med bland annat juridisk rådgivning i vår verksamhet samt annonser.

Advokat Jakob Lindgren

Inom snar framtid kommer vi även att ha med ett par av dessa i vår planerade poddcast.

Fler samarbetsområden med advokater är på gång. 

Under Ytan

”Under Ytan är undersökande journalistik. Vi avslöjar och blottlägger maktmissbruk, korruption och rättsövergrepp i den absoluta samhällstoppen. Myndigheter, organisationer, rättsväsende, skolor, banker, bostadsbolag – ingen går fri från granskning och ansvar. Följ med oss på en resa som du aldrig trodde att du skulle vara med om. Välkommen till en värld där ingenting är som det ser ut att vara. Vi visar dig vad som döljs under ytan.

Under Ytan produceras av Thomas Sjöberg och Anders Nyström på Current Affairs.”

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.