Ett litet experiment

Jag gör ett litet men smärtsamt experiment. Vet inte om det är ett självskadebeteende att göra det dagarna före jul eller om timingen bara är sämsta tänkbara.

Bakgrunden är att jag har kopior på SMS-kommunikation mellan barnens mamma och barnen som styrker att hon pressar dom till tystnad och censurerar meddelandet så att hon går in och svarar istället för barnen.

Nu vill jag se hur snabbt socialtjänsten agerar på styrka uppgifter. När barnens mamma ljög ihop en orosanmälan där jag påstods sakna vänner och familj (ok, min mamma hade nyligen gått bort..) så gick det fort för socialen att plåga barnen i förhör. Jag hävdar att jag som man är rättslös. Vi får se. Jag håller er gärna uppdaterade. Nu när det finns styrkta uppgifter på att hon pressar barnen till tystnad och bevisligen har ljugit för socialen för att få över dom på sin sida så borde det i ett jämställt samhälle gå ohyggligt fort.

Jag kanske framstår som pigg och glad men tro mig, jag mår så fruktansvärt dåligt av att ännu en julhelg utan barnen väntar att såna här praktiska frågor är som en flykt.

Massor av kramar till er som kämpar. Ge inte upp. Till slut kommer det fram något. Sanningen vinner alltid. Så måste det vara.❤


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.