Jul och Saknade barn

Julen och nyår är ofta en tid fylld av glädje och samvaro. Men för de som har barn som inte är nära, som är uppdelade över stora avstånd eller för de som är skilda från sina barn är detta en svår tid. Saknaden efter sina barn är särskilt stor under dessa högtider och det är svårt att inte kunna ta del av glädjen med sina barn.

Även om det kan kännas som ett tomrum just nu, är det viktigt att ta hand om sig själv och att försöka fylla tomrummet med kärlek. Det kan innebära att du ger dig själv en extra stunds vila, att du ägnar dig åt något som du tycker om eller att du har en extra tid för egenreflektion.

Vad än du väljer att göra, så är det viktigt att även känna glädje och lycka under högtiderna. Sök efter de positiva sidorna och försök att skapa nya minnen och upplevelser. Tänk på att du är värdefull och att du är kärleksfull och att du är viktig.

Till sist vill jag säga att det är ok att gråta, att känna saknad och att låta känslorna komma fram. Det är vår känsla som gör oss mänskliga och det är det som gör livet värt att leva.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.