Ännu en ström av tårar

Klockan är 17:10. Vanligtvis brukar jag skruva på mig i tv-soffan för att gå in den mest hektiska delen av hela helgen. Julmaten ska fram, det varna gör jag alltid under Kalle. Men sen ska jag mitt I detta lyckas smita ut och komma tillbaka som tomten. I år blev det inte så. Ännu en jul i tårar och djupaste förtvivlan. Jag hade förberett 4 små julhälsningar. En till dom var. Jag tänkte ringa men tordes inte. Jag ville inte. Jag bestämde mig för att skriva på Messenger men då märkte jag att jag var blockerad hos båda dom små. Nu är censureringen total. Jag förstår att barnens mamma är rädd att dom ska försöka sig men det som smärtar är att jag vet att hon skrämmer upp barnen så att dom ska tro att det är farligt att tala sanning. Jag ville bara säga god jul.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.