se mönstret!

En pappa bryts ner och försöker ta sitt liv.
Rehabiliteringen respekteras inte och han mår sämre och får ett återfall i ett nytt självmordsförsök som stoppas denna gång. Som straff för ingenting hånas han av den nya mannen, socialtjänsten och till slut sina egna barn för att han försökte ta sitt liv.

Den äldsta dottern som stod väldigt nära sin pappa får aldrig chansen att förstå att pappan sa som det var när han sa att om hon fortsätter ljuga så går det ut över hennes systers hälsa.
Den yngre systern står upp för sin pappa och skriker tappert ”SLUTA! DET ÄR MIN PAPPA NI PRATAR OM!” När hon hör sin mamma och den andre mannen förtala och håna pappan för att han gråter och är förtvivlad över det som händer.
Hennes röst tystas ner och hon tvingas acceptera sin mammas vilja.

Det minsta barnet skräms att tro att pappan är farlig och kidnappar barn utan att få en chans att förstå att allt är en lögn för att dölja sanningen.

Socialtjänsten dras med i förtalet och tar fel beslut vilket leder till att den yngre dottern inte får hjälp utan pressas in i det som gör så ont.

Den yngre dottern rycks till slut från sin pappa och försöker ta sitt liv.
Hennes röst tystas än en gång och hon tvingas in i förtal av sin älskade pappa.

Barnets röst tystas pånytt och hon tas ifrån rätten att själv bestämma vad som gör ont i henne. Hon fråntas rätten att få rätt vård.

Den äldre sonen pressas att försöka ljuga för polisen eftersom han inte törs avslöja vad hans mamma gör.

Socialtjänsten påverkas att undanhålla information från Tingsrätten. Kvinnan vet vad pappan har berättat men tiger.

Mitt i detta går en person helt opåverkad. Utan minsta skråma. Utan att må det minsta dåligt så länge hon får sin vilja igenom men som trots det påverkar naiva människor att se henne som ett offer medan alla som konfronterar henne med hennes lögner görs till monster.
Det är mamman. Hon som märkligt nog går helskinnad genom vilka vidrigheter hon än ställer till med.

Läs och begrunda. Granska så kritiskt du vill men ljug inte. Säg vem du ser. Är det offret du ser eller börjar bilden av en farlig narcissist som utnyttjar människor utan spärrar och bokstavligen går över lik för att inte den perfekta fasaden ska krackelera och sanningen ska komma fram?

Vissa människor har verkligen inga gränser.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.